Eerlijke koopsommen zonder verrassingen achteraf

10 - 04 - 2024

The Concourse: eerlijke koopsommen zonder verrassingen achteraf.          

Het is al jaren een hot item; duurzaam wonen. Beter voor mens en milieu, beter voor je portemonnee.

Waar je bij een bestaande woning veelal te maken hebt met oude(re) installaties en beperkte isolatievoorzieningen, is het grote voordeel van een nieuwbouwhuis dat je het nieuwste van het nieuwste krijgt. Het huis moet voldoen aan de eisen uit het bouwbesluit, waarmee je automatisch op een gunstig energielabel uitkomt.

De kosten van de installaties worden echter niet bij elk nieuwbouwproject meegenomen in de verkoopprijs waardoor je deze later als koper alsnog voor je kiezen krijgt. In deze situaties ben je verplicht om de installatie te huren of te leasen.

Bij ons project in The Concourse in Hoofddorp is dat niet het geval. In tegenstelling tot andere nieuwbouwprojecten in Hoofddorp wordt je hier als koper direct (of indirect via de Vereniging van Eigenaars) eigenaar alle installaties en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Meer hierover weten? Download hier de technische omschrijving of laat je informeren door de makelaar.

Nieuwsuur heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar dit item en hier aandacht aan besteed in een van de afleveringen. Lees hier het volledige artikel met link naar de uitzending