Winteractie The Concourse met hoge korting!

25 - 01 - 2024

De bouw is gestart en dat vieren we! Daarom geven we vanaf vandaag op de eerste 5 nieuwe verkopen van het type A woning € 15.000 korting! Wees er snel bij, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt!*

Afgelopen woensdag gaf wethouder Nobel van de gemeente Haarlemmermeer het officiële startsein voor de bouw van The Concourse in Hoofddorp. Samen met alle kopers en betrokken partijen werd op feestelijke wijze stil gestaan bij dit heugelijke moment.

Appartementen beschikbaar!
Er zijn nog appartementen beschikbaar. Ben jij toe aan een nieuwe stap in je woon carrière en past een appartement in The Concourse in dit plaatje? Wie weet kom jij dan in aanmerking voor deze actie en ben je één van de gelukkige!

Duurzaam en eersteklas appartementengebouw
The Concourse is een eersteklas appartementengebouw met 69 fraai ontworpen appartementen midden in het centrum van Hoofddorp. De gevels zijn opgesplitst in verschillende delen waardoor er een gevarieerd straatbeeld ontstaat. Bij het ontwerpproces is veel aandacht besteed aan kwaliteit en duurzaamheid. Dit resulteert in zeer energiezuinige appartementen met een kwalitatief hoogwaardige afwerking.

De appartementen beschikken over een frans balkon of zijn voorzien van een elektrisch schuifkozijn, waarbij  het kozijn in zijn geheel wordt geopend! Daarnaast beschikt The Concourse over een gemeenschappelijke binnentuin waar je heerlijk kunt vertoeven.

Korting én starterslening
Buiten de aantrekkelijke winteractie biedt de gemeente Haarlemmermeer de starterslening aan om het starters op de woningmarkt iets makkelijker te maken. Meer hierover lees je hier. 

Wil je jouw financiële situatie in kaart brengen? Neem dan contact op met Abbink Adviesgroep voor een berekening. Zij kunnen ook direct aangeven welke financiële voordelen de aankoop van een appartement in The Concourse met energielabel  A++ met zich mee brengt.

Actievoorwaarden:
- De actie is van toepassing op de appartementen type A en loopt tot 1 maart 2024.
- Dit houdt in dat de koop- en aannemingsovereenkomst uiterlijk op 1 maart 2024 ondertekend dient te zijn.
- Een optie op een bouwnummer wordt pas verstrekt zodra wij in het bezit zijn van de financieringsverklaring, waarin wordt verklaard dat je het bedrag van jouw gewenste koopappartement minus de korting van €15.000 kunt financieren, én er een afspraak met de makelaar staat ingepland.
- De maximale optietermijn bedraagt 1 week, binnen die tijd dienen de contracten dus getekend te zijn.