Laatste kans!

12 - 12 - 2023

Wonen in een eersteklas duurzaam appartement in hartje Hoofddorp! Speelse architectuur, mooie balkons en een fraaie binnentuin.

Kom zaterdag 16 december a.s. naar het Open Huis en laat je verrassen door de prachtige appartementen in The Concourse. De makelaar en hypotheekadviseur staan voor je klaar om je meer te vertellen over de woon- en financieringsmogelijkheden. Ook is de aannemer Vink en Veenman aanwezig om vragen over de bouw te beantwoorden. 

Unieke eindejaarsactie 
Wanneer je een appartement koopt vóór 1 januari 2024 maak je bovendien nog gebruik van de aantrekkelijke eindejaarsactie. Je betaalt tijdelijk geen grondrente én krijgt daarnaast een afbouwbijdrage t.w.v. € 5.000,- 

Voordelen financiering
Maak optimaal gebruik van de voordelen die op dit project van toepassing zijn. Door het gunstige energielabel kan je vanaf 2024 meer lenen tegen gunstigere rentetarieven. Daarnaast kom je mogelijk in aanmerking voor de starterslening van de Gemeente Haarlemmermeer. De starterslening helpt woninzoekenden die hun eerste huis willen kopen. De volledige voorwaarden vind je hier

OPEN HUIS

  • Zaterdag 16 december
  • Tussen 11:00 en 13:00 uur
  • Restaurant Nozem, Concourslaan 26 Hoofddorp


Het mooie aan dit nieuwbouwproject is dat er geen onzekerheid is met betrekking tot de start bouw, want de Hoera-brief is al verstuurd aan alle kopers. Ook is de aannemer  is onlangs gestart met de voorbereidende grondwerkzaamheden.

Ben je zaterdag niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact op met LUCA Makelaardij via 072-527 20 00 of schrijf je hier in.