OPEN HUIS

21 - 11 - 2023

Kom op zaterdag 25 november a.s. langs tijdens het open huis van The Concourse in Hoofddorp. Je bent van harte welkom tussen 11:00 en 13:00 uur om geheel vrijblijvend langs te komen bij Restaurant Nozem aan de Concourslaan 26. Hier staat LUCA Makelaardij voor je klaar om je alles te vertellen over dit eersteklas appartementengebouw. 

Het mooie aan dit nieuwbouwproject is dat er geen onzekerheid is met betrekking tot de start bouw, want de Hoera-brief is al verstuurd aan alle kopers. Ook is de aannemer  is onlangs gestart met de voorbereidende grondwerkzaamheden.

In het ontwerp van The Concourse is veel aandacht besteed voor de kwaliteit van wonen en duurzaamheid. De appartementen krijgen energielabel A++ of A+++. En wist je door het goede energielabel mensen per 2024 meer kunnen lenen tegen gunstiger rentetarieven? Verkoopprijzen beginnen bij 344.000 euro (v.o.n.). 

Ben je starter? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een Starterslening via de Gemeente Haarlemmermeer. Dit is een extra lening bovenop de hypotheek. De starterslening helpt inwoners van Haarlemmermeer die voor het eerst een woning willen kopen.

Ben je zaterdag niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact op met LUCA Makelaardij via 072-527 20 00 of schrijf je hier in.