Voorproefje …….

Wonen in het gezellige en bruisende centrum van Hoofddorp waar het aan niets ontbreekt!

Binnenkort worden 46 huurappartementen gebouwd in het centrum van Hoofddorp. Wil je niets missen? Meld je nu dan vast aan als geïnteresseerde en je ontvangt automatisch bericht als de verhuur start! Via de knop Aanmelden kan een account worden aangemaakt en kan je jouw voorkeur aangeven.

Project The Concourse
Project The Concourse wordt gerealiseerd aan de Concourslaan, Tuinweg en het Polderplein. Op deze toplocatie midden in het centrum van Hoofddorp komt een prachtig winkel- wooncomplex. Het complex krijgt vier bouwlagen, die als volgt worden ingericht:

Begane grond: winkelruimten, bergingen voor de appartementen type B, C en D, twee trappenhuizen waarvan één met personenlift welke toegang bieden tot de bovenliggende appartementen alsmede twee autoliften op de begane grond naar de parkeeretage op de eerste verdieping.

Eerste verdieping: een ruime parkeeretage voor auto’s en motoren.

Tweede verdieping: 22 appartementen en een gezamenlijke binnentuin. Hier kun je heerlijk genieten van de rust van de groene binnentuin.

Derde verdieping: 24 appartementen met zicht op de gezamenlijke binnentuin.

Woningaanbod uitgelicht

De appartementen
De appartementen bevinden zich op de tweede en derde verdieping en hebben veel raampartijen. Dat betekent heerlijk veel licht in uw woning!

Type A, 32 appartementen met Frans balkonhek. Woonoppervlakte: circa 48 m2. Verhuurprijs vanaf circa € 950,- p.m.

Type B, 8 appartementen met balkon en berging op de begane grond. Woonoppervlakte: circa 100 m2. Verhuurprijs vanaf circa € 1.700,- p.m.

Type C, 4 hoekappartementen met balkon en berging op de begane grond. Woonoppervlakte: circa 116 m2. Verhuurprijs vanaf circa € 1.900,- p.m.

Type D, 2 hoekappartementen met balkon en berging op de begane grond. Woonoppervlakte: circa 63 m2. Verhuurprijs vanaf circa € 1.125,- p.m.

Overige kosten
Naast de huurprijs voor het appartement zijn de volgende additionele maandlasten per appartement van toepassing:

Waarborgsom
Een waarborgsom ter grootte van 2 maanden kale huur.

Type A

vanaf 

€ 950,-

 p.m.

Type B

vanaf 

€ 1.700,-

 p.m.

Type C

vanaf 

€ 1.900,-

 p.m.

Type D

vanaf 

€ 1.125,-

 p.m.

Meld je nu aan en blijf op de hoogte

Aanmelden

Kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit en duurzaamheid
Het complex wordt gasloos en nagenoeg energieneutraal gebouwd en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. U kunt genieten van vloerverwarming in de woning, terwijl de energiekosten laag blijven. Door de hoogwaardige bouwkwaliteit en materialen en goede isolatie beschikt u over een energiezuinig en comfortabel appartement. De woningen krijgen een energielabel A++.

Laatste Nieuws

Voorproefje

Wonen in het gezellige en bruisende centrum van Hoofddorp waar het aan niets ontbreekt!

The Concourse 46 huurappartementen | Nieuwbouw-Haarlemmermeer.nl

Binnenkort worden 46 huurappartementen gebouwd in het centrum van Hoofddorp. Wil je niets missen? Meld je nu dan vast aan als geïnteresseerde en je ontvangt automatisch bericht als de verhuur start! Bezoek onze website theconcourse.nl om gelijk een account aan te maken en je voorkeur aan te geven.

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, dan kun je je registreren als belangstellende.

Account aanmaken